Jesus loves me!!
Door: Jaap
Blijf op de hoogte en volg Jaap
08 Augustus 2010 | Liberië, Monrovia
Nou, ik weet prima wat er is gebeurd, eigenlijk hadden we daar helemaal niet moeten komen, want de spullen moesten naar een andere school. Maar ik geloof niet in toeval en ik geloof ook niet in toevallige foutjes... Ik geloof dat God ons daar heeft gebracht om te vertellen aan deze moslimkinderen dat Jezus van hen houdt. Ik was er stil van: wat God deze avond deed was geweldig!! Ik heb er zo veel van geleerd.
Vaak denk ik zo moeilijk als het woord evangelisatie bij me opkomt, maar het is zo makkelijk: gewoon vertellen over de eindeloze liefde van Jezus!!
Groeten van Jaap
08 Augustus 2010 - 19:13
Evelien Wijnen:
hoi jaap wat leuk dat je de kindere daar en betje gebarentaal geleert hep en dat het dan tog ook over jezus mag gaat super mooi gedaan
heel veel lievs evelien -
09 Augustus 2010 - 07:19
T Marga:
Hé Jaap,
Leuk, zo snel al weer een verhaal. En het is bijzonder zoals het allemaal gaat. Ik twijfel nog weleens, maar toeval bestaat niet. We mogen geloven in dat ons leven wordt geleid. Maar het moeilijke is vaak, willen we ons laten leiden. Daar is vertrouwen en overgave voor nodig. En wat kunnen we dan veel van jou leren, van wat jij doet en van je verhalen.
hartelijke groet,
...en ook van jou/jullie!!!! -
09 Augustus 2010 - 14:26
Jolanda En Gerbert:
hoi jaap
he het is echt leuk om te wat je allemaal meemaakt daar en wat allemaal met de kinderen doet.
groetjes jolanda en gerbert -
09 Augustus 2010 - 14:29
Marylou:
hoihoi!
fijn dat het zo goed gaat! ik feliciteer je alvast met je verjaardag haha;)
ik ben afgelopen week op survival trip geweest! het was echt heel leuk!
God bless you!
liefs marylou -
09 Augustus 2010 - 16:42
Martin:
hee jaap met martin
hoe gaat het, met mij goet.
von je het leuk dat anja en wim bij jou waaren.
ik ben bij het klimbos geweest samen met .anja,wim,jeden,neliene, jochem daniq.loeka,en ik.
ik von het heel leuk.
efen de regels door nemen.
maar jeden en loeka mogten niet medoen.
ze konden het nie te goed.
dus anja neliene loeka jeden,gienen naar huis
ik en daniq gienen een pakoer doen.
en ik ben op kamp ge weest,leuk
naar noort brabant
tim en denes zijn nu op vekantie.
de logos hope was op het tv sornaal .
ik mis je heel erg
veel liefs van marten
ps
je heb er al bijna een jaar opziten -
10 Augustus 2010 - 16:54
Hennie Achterberg:
Super Jaap het de gebeurtenis die ik net weer van je hebt gelezen, en hoe je schrijft dat je in korte tijd wel 50 kinderen mocht leren dat Jezus van ze houdt, hoewel je een jaar terug ook nog niet goed de engelse taal goed kende. Dat de Here Jezus ook hier Zijn Zegen over geven wil en de kinderen het weer door mogen geven. Smul lekker van de oliebollen vanavond want.....die zul je toch wel krijgen voor jou is het toch uiteindelijk oudjaarsavond. Lieve groetjes van Hennie -
11 Augustus 2010 - 05:31
Fam. Hazeleger:
Jaap, van harte gefeliciteeerd met je verjaardag, Gods zegen toegewenst in je nieuwe levensjaar. -
11 Augustus 2010 - 08:49
Henk Van Leeuwen:
Hoi Jaap,
langs deze weg wil ik je van harte feliciteren met je verjaardag.
Groet,
Henk van Leeuwen