Kip Lease dat is een leuk idee
Door: Thuisfrontteam
Blijf op de hoogte en volg Jaap
02 Juni 2009 | Nederland, Renswoude
En Jaap vaart er wel bij!
Introductie
Onze tft-voorzitter, opperde een prachtig idee om de fondswerving nog wat meer fleur te geven: Kip Lease. En bedacht daar meteen twee ‘kreten’ bij: Want dan krijg je eieren voor je geld, en: En Jaap vaart er wel bij.
Hoe werkt het?
Om Jaap te sponsoren ga je een Zilveren of Gouden Kip Lease Overeenkomst aan voor 12 of 24 maanden, waarbij je maandelijks resp. € 15 of € 25 stort op rek.nr. 1049.92.166 van
J. van de Fliert, en daarvoor resp. 15 of 30 biologische eieren krijgt thuisbezorgd (in Veenendaal of Renswoude).
Een erg leuke manier om bij te dragen aan Jaaps zendingsreis, en er toch nog iets ‘tastbaars’ voor terug te krijgen. Info bij alle leden van het thuisfrontteam.
Fiscale aftrekbaarheid support
Voor de goede orde vermelden we wel dat dit soort sponsoring niet fiscaal aftrekbaar is, omdat er een dienstverlening tegenover staat.
Wanneer u uw giften fiscaal wilt verrekenen, dan adviseren wij u om Jaap te sponsoren via het sponsorformuliertje (sturen we u graag toe) of directe overboeking naar rek.nr. 1142.32.938 van Operatie Mobilisatie in Emmeloord, o.v.v. Jaap van de Fliert.