Bijna klaar
Door: Jaap
Blijf op de hoogte en volg Jaap
01 Mei 2011 | Sri Lanka, Colombo
Ik ben echt heel erg toe aan een paar dagen vrij, want ik ben echt super moe. Ik val echt bijna uit elkaar, ook al gaat alles goed en loopt de winkel lekker. Het zijn echt even heel zware dagen voor me, dus ik vraag u dringend om voor me te bidden. Op ‘t moment heb ik echt heel veel aan m’n hoofd; ik hoop dit over een paar weken met u te kunnen delen.
Groeten van Jaap
01 Mei 2011 - 14:00
Corrie Jansen:
Dag Jaap,
Zojuist je nieuwe bericht ontvangen. Ik las over je vermoeidheid. Dat is voor ons weer een concreet punt om voor jou om nieuwe kracht te bidden en dat zullen we zeker doen. Jezus zegt immers: "Komt allen tot Mij die vermoeid en belast zijn, en IK geef je rust". Die rust wensen we jou toe, zodat je straks kunt genieten als je ouders er zijn. We wensen je een goede tijd met hen. Een hartelijke groet van Henk en Corrie. -
01 Mei 2011 - 14:04
Marylou:
sterkte jaap!
01 Mei 2011 - 16:05
Peter Burgers:
Dag Jaap,
Heb net met veel plezier je nieuwsbrief gelezen. Mooi werk! Boeiend om te lezen over de officier en hoe God door alles heen werkt.
Gods zegen op je werk!
Hartelijke groet,
Peter -
01 Mei 2011 - 18:44
Gijsbertha:
hoi jaap
vanmiddag je moeder gesproken ze verheugd zich om je weer te zien
en zo te lezen jij ook fijne en gezegende tijd met elkaar toegewenst
p.s.ze reed in een super koele "boerderij bus" rond
met kip ,eieren en groen gras
we bidden je Gods zegen en rust toe
groeten uit renswoude
de wijntjes -
02 Mei 2011 - 09:02
Petra Van De Haar:
Hey Jaap,
ken je dit kinderliedje?
De Heer is mijn Herder
Hij is alles wat ik nodig heb
Hij brengt mij tot rust
en Hij geeft nieuwe kracht
Hij leidt mij steeds verder
op de juiste weg die ik moet gaan
de Heer is mijn Herder...
We zongen het gisterochtend in de dienst.
Dat het maar veel mag rondzingen in je hoofd :-)
Een hele fijne tijd met je ouders toegewenst!
Hartelijke groet,
Wim en Petra -
05 Mei 2011 - 09:03
Oma:
fijne tijd jullie met z,n drietjes. Jaap rust maar lekker uit. groetjes oma Ik bid voor jullie. doeii