De laatste loodjes/afscheid
Door: Tim/Jaap
Blijf op de hoogte en volg Jaap
21 Augustus 2009 | Nederland, Renswoude
Hoe was de uitzenddienst van 9 augustus?
Zelf vond ik het een hele mooie dienst en ik vond het gaaf omdat er veel bekenden waren die me een zegen wilden meegeven. De reacties die ik heb gekregen waren ook mooi. Ik hoop ook dat de mensen door deze dienst heen iets van de Heer hebben mogen ervaren. Ik was wel een beetje zenuwachtig omdat ik ervaar dat ik uiteindelijk altijd iets anders vertel dan dat er op papier staat, maar dit zie ik als hulp van de Heer. Er wordt ook vooraf gebeden dat de Heer het leidt naar zijn wil en dat de dienst ter ere van Hem is.
Bijna zover
Ik ben nog even aan het kijken wat ik wel en niet mee kan nemen. Nog even lekker met pa en ma kwebbelen, en dan is het zover. Eerst naar de conferentie en dan 1 september met het vliegtuig naar de Bahama’s. Dan kan eindelijk de zendingsreis beginnen. Ik heb er veel zin in!
21 Augustus 2009 - 17:51
Nico Pater:
joojoj
K dach dat je morgen zou gaan kom ik vandaag ff bakkie doen bij je thuis ben je al weg. Maarre veel succes daar niet zeeziek worden enne hou je taai he.
jojo