Jongensdroom in vervulling!
Door: Jaap
Blijf op de hoogte en volg Jaap
05 Mei 2011 | Sri Lanka, Colombo
Na een lange vlucht zijn we via Dubai om 4 uur aangekomen in Colombo Sri Lanka. Her is hier warm en vochtig weer. We zijn van het vliegveld naar de haven gereden om daar Jaap te ontmoeten en de Logos hope te zien. Daar aangekomen eerst jaap een dikke knuffel, maar al snel bleek dat we niet naar het schip mochten. Jaap was druk in gesprek met een beveiliger in de poort, opeens riep hij ''bid er maar voor'' dat ben ik gaan doen en het werd verhoord. Even later mochten we toch naar binnen, en liep er een beveiliger mee. Het schip is keurig geschilderd weer ter water gelaten. Binnen in het schip was het nog wel even anders, daar is nog erg veel werk te doen, afmaken opruimen en schoon maken. Eenmaal terug gingen we naar de boeken winkel, waar jaap de afgelopen weken heeft gewerkt. Uiteindelijk zijn toch de meest boeken verkocht. Daar vandaan naar ons hotel, prachtig aan het strand. Vandaag naar een lekker nachtrust en een lekker ontbijt opreis gegaan het bergachtige binnenland in. Daar lopen de apen zo langs de weg. Na een paar uur reizen kwam onze kans om Jaaps droom in vervulling te laten gaan, namelijk rijden op een olifant. Prachtig om een keer mee te maken, hierna gingen we met een tuck tuck naar het hotel. Lekker gezwommen gegeten en nu zitten we lekker op onze kamer.
Iet heel anders, we kregen van Evita een sms dat Neline weer wondroos heeft. Ze zijn naar het ziekenhuis geweest, ze heeft een dikke knie, kuit en voet, willen jullie voor ons lieve meisje bidden dat dit snel definitief over mag gaan.
Word vervolgd, groeten Wim (vader van Jaap)
05 Mei 2011 - 13:41
Ton Kuiper:
Hoi Jaap,
Heb je de laatste tijd op afstand gevolgd,
inclusief de kleuren voor je nieuwe kamer op de boerderij.
Je moeder is vast héél blij met mijn reactie geweest ;-) ...
Het is een ongelooflijke prestatie, je missie, je geloof, al die
verschillende mensen die je hebt mogen ontmoeten.
Er is geen (jonge) boer in Nederland (!) met meer ervaring
uit de wereld, dan jij Jaap en wel op deze manier!
Ik hoop dat je al deze prachtige ervaringen
op een eveneens geweldige manier mag en kan afsluiten,
om straks weer als Nederlandse boer
de koeien te kunnen melken, eieren te rapen, te maaien,
het hooi binnen te halen en
weer zoon en broer te mogen zijn!
Met grote bewondering!
Ton Kuiper.
05 Mei 2011 - 14:12
Alma:
goh wat mooi dat jullie daar nu samen zijn! leuke foto bovenop de olifant!
groetjes,
alma gerritsen -
05 Mei 2011 - 14:56
Roos&Kees:
geweldig mooi om te lezen, maar de foto's zijn nog mooier en zeggen soms nog meer als de tekst :)
God's zegen over jou en het werk wat jullie doen.
Liefs Roos&Kees -
05 Mei 2011 - 15:16
Jacco En Bianca:
Hoi,
Wat een mooie foto samen boven op de olifant.
Nog een fijne tijd samen deze dagen. Geniet ervan.
05 Mei 2011 - 15:24
Gerda Bouw:
Hoi allemaal daar, wat een mooi verslag, geniet ervan en zoals Jaap zou ik ook weleens op een olifant willen rijden.... Geniet ervan en we bidden voor Neline. O ja maandag was leuk het boeren golven en als het gras wat korter is willen we graag met een stel vriendinnen van Taina terug komen... Groetie Gerda -
05 Mei 2011 - 16:26
Bart Ria De Weijer:
Dag Anja Wim en Jaap
Leuke foto zo samen, geniet van deze tijd en van elkaar.
de Here zegenen jullie. -
05 Mei 2011 - 20:37
Hoi Fliertjes,:
Ook ik kijk naar die mooie foto op de olifant. Echt een prachtige foto!!!
En het is er lekker warm zo zien, echt een suptropisch land.
Ik kijk uit naar jullie verhalen. Heb nog geprobeerd om jullie vrijdag om 11.00 uur te bereiken, maar het lukte niet meer. Geniet van het samenzijn!
En dat Neline (weer??) wondroos heeft, een hele schok met de nodige zorg voor de achterblijvers. Maar ook voor jullie, het is dan toch lastig als je zover weg zit.
Leuk dat jullie even laten weten hoe het jullie daar vergaat.
Hartelijke groet
Marga
ps geen boerengolf, maar m'n auto is keurig gewassen! -
06 Mei 2011 - 06:43
Marlies C:
Ha Wim en Anja,
Heerlijk dat jullie daar kunnen zijn! Lastig als je dan hoort dat er thuis zorgen zijn. Veel sterkte en zegen toegebeden! -
06 Mei 2011 - 16:48
Bert And Jolanda:
Hi Wim, Anja and Jaap
How nice to be together again for a visit, and that in a far away country.
Enjoy the time together.
It's nice to see the pictures, we always read Jaap's stories with full interest, and find it amazing what he all does for other people.
We pray for him and now also for Evita, and hope she will be better soon.
Wishing you a great trip and a safe journey home again.
With love and greetings