Hoi allemaal!!!
Door: Anja van de Fliert
Blijf op de hoogte en volg Jaap
31 Juli 2010 | Ghana, Takoradi
Er komen erg veel mensen aan boord (zie foto's; we hopen trouwens dat nu wel de goede meegestuurd worden, want dat ging gisteren mis).
De bezoekers lopen uren om te komen en staan in de rij om op het schip te komen. Ook komen er veel kinderen van scholen met allemaal dezelfde kleren aan en ze kijken erg blij! Ze krijgen een echt kinderprogramma, gisteren waren we er zelf ook bij. Super mooi, het verhaal van Jona werd gespeeld en de kinderen genoten ervan. Geweldig dat ze op die manier duizenden kinderen hier de boodschap van onze Heer overbrengen!!! Gisteren waren er ook ongeveer 50 “koningen of ministers” o.i.d. uit Ghana; die kregen ook een programma te zien. Ze waren gekleed in mooie doeken om zich heen. Wel speciaal om te zien. Ook vertelde de kapitein waarom hij dit werk graag doet en hoe God hem hier naar toe geleid heeft.
Gistermiddag was er ook een training voor mensen die de Youth Alpha willen gaan leiden, hier in Ghana.
Leuk om te zien, echt wereldwijd dus!!! (Wim)
We eten altijd gezellig met z`n drietjes + iedereen die aanschuift.
Wel mooi, want je hoort zoveel verhalen van al die jonge mensen.
Vanmorgen zagen we ook veel vrouwen; ze hadden een soort vrouwenochtend. Er gebeurt hier echt heel veel. Vanmorgen hebben we in de ‘bookhold’ gewerkt, dit is het magazijn.
We moesten daar boeken uitpakken, prijzen, sorteren, enz.
Het is daar best warm, maar wel gezellig met elkaar.
Vanmiddag ging Jaap nog even volleyballen en Wim en ik hebben een rondje gelopen.
Zo nog weer een poosje lezen en dan vanavond weer inpakken om morgenvroeg om half 9 aan onze terugreis te beginnen.
Het is geweldig om dit zo samen met Jaap en alle anderen even te mogen meemaken!!!
Onze dank gaat uit naar OM en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.
Ook aan de mensen thuis die deze week het werk op de boerderij hebben gedaan.
Bovenal aan onze Hemelse Vader, Hem zij alle dank en eer!!
Groeten, Wim en Anja
31 Juli 2010 - 09:43
Marlies C:
Goede reis terug! -
31 Juli 2010 - 09:52
Corrie En Henk:
We wensen jullie een goede reis terug naar huis. Groetjes van Corrie en Henk Jansen. -
31 Juli 2010 - 13:38
Riet De Jong:
Lieve Anja en Wim, Sterkte bij het afscheid nemen van Jaap!(zal best wel moeilijk zijn!)En we wensen juillie een behouden thuiskomst toe!
Geweldig dat jullie daar konden zijn!! Groetjes, Riet -
31 Juli 2010 - 17:55
Evita En Jochem:
Hoii Jaapie,
We missen jou veeel!!
Ik zag ouders foto's in jou site dat wilde ik erbij zitten en ook je zien en gezellig praten over dingen.
Knuffels van je zusje en Jochem. -
31 Juli 2010 - 18:02
Andre En Elly :
Hoi Wim en Anja,
Wat prachtig om te lezen hoe jullie de ontmoeting hadden met Jaap.
Het zal zeker moeilijk zijn om weer afscheid te moeten nemen.
Sterkte en een goede terug reis toegewenst!!!.
Andre en Elly Groeneveld
31 Juli 2010 - 18:08
Anja:
hoi jaap van 8 tot 5 uur gereisd ,weer veel gewacht en veel gezien. Veel getoeter en er lopen veel mensen langs de weg die van alles willen verkopen. We zitten nu na een patatje ,op het vliegveld in Accra en gaan om 9 uur vliegen. we zitten nu in het internetcafe op het vliegveld. het was super om bij je te zijn. lieve gr mama en papaxxx -
01 Augustus 2010 - 14:31
Wim En Alie :
Hoi Wim en Anja wat fijn dat jullie die mogelijkheid hadden om even samen met je zoon te zijn We wensen jullie een hele goede terug reis toe. groetjes Wim en Alie van den Brandhof -
01 Augustus 2010 - 21:32
Fred:
Hoi Wim en Anja,
Fijn dat jullie vanmorgen weer heelhuids thuis gearriveerd zijn. We hebben genoten van jullie berichtjes en foto's.
En Jaap: met frisse moed en energie straks je tweede jaar in, met prachtige nieuwe uitdagingen in 't verschiet. De Here is nabij. Hij weet hoe 't moet! -
05 Augustus 2010 - 13:52
Marjan Nikkels :
Hallo Anja en Wim en Jaap.
Heel toevallig was ik even aan het lezen op de site en zie dat jullie Ghana hebben bezocht. Het deed me iets, 3 jaar geleden ben ik ook in Accra geweest op bezoek bij vrienden die daar voor een aantal jaar hebben gewerkt.Geweldig om de foto;s even te zien en dingen te herkenen. Ik hoop dat jullie een onvergetelijke tijd heben gehad met elkaar en dat jullie allen weer zijn opgeladen voor de komende periode. Jaap, geldig hoe jij je inzet voor de Heer!
Hartelijke groet Marjan Nikkels (borgwal) -
06 Augustus 2010 - 18:13
Jan Van Steenbergen:
Hallo daar, wat geweldig om dit allemaal mee te mogen maken! Niets dan ganade alleen! Ons past lof aanbidding en dankbaarheid. Ik wordt bijna jaloers op jullie dat jullie dit mee mogen maken. De HEERE in onze Herder. Gr. Jan.